O KALY KOLONIČ

Filozofija njenega življenja je, da moramo poskrbeti v prvi vrsti za svoje telo, če želimo biti uspešni v življenju in poslu.

Kaly Kolonič se redno izobražuje od najboljših zdravnikov in nutricionistov po celem svetu, ima 9 mednarodnih diplom in certifikatov iz nutricionizma, na temo zdrave in uravnotežene prehrane piše za številne slovenske medije in ima več lastnih TV oddaj. Že več kot 10 let skrbi za prehrano športnikov prvoligašev doma in po svetu in redno predava o pomembnosti uravnoteženega načina prehranjevanja.

KALY KOLONIČ je mednarodno cerfificirana prehranska svetovalka in ima diplomo iz Energijske medicine. 15 let je bila lastnica Plesno rekreacijskega studia Kaly na 8 lokacijah, je inštruktorica dance aerobike, pilatesa in Tae fita in že 20 let lastnica PR Agencije Ekskluzivno. Več kot 15 let se ukvarja s področjem prehrane, zdravega načina življenja in dosego fizično energijskega optimuma. Ker je sama podjetnica in živi hiter tempo življenja, si je zadala misijo, da svoje bogato znanje iz nutricionizma iz teorije spravi v prakso in s tem pomaga ljudem, ki v modernem svetu, ob nizki kvalitetni hrane in hitrem tempu življenja, brez diet in odrekanja pridejo do želene postave, večjega imunskega sistema, več energije in vitalnosti. V zadnjih 15 letih je tako pomagala na stotine ljudem po svetu, da živijo zdravo, da je njihov način prehrane praktičen in da jim funkcionira vsakodnevno tudi ob pomanjkanju časa.

Filozofija njenega življenja je- da moramo poskrbeti v prvi vrsti za svoje telo, če želimo biti uspešni v življenju in poslu, zato dva svetova, v katerih je izjemno uspešna, že dolga leta združuje in to sta nutricionizem in poslovni svet, kjer pomaga na eni strani ljudem, da se dobro počutijo in izgledajo najboljša verzija sebe, kot tudi, da so uspešni v poslu, saj brez podpore telesu s hranili nimamo energije in močnega imunskega sistema, da lahko osvajamo poslovne vrhove.

Za uspešno izpeljanih 3.000 projektov je prejela, kot edina Slovenka prestižno mednarodno nagrado Dama leta (Lady of the Year), za uspešnost in doprinos družbi in hkrati priznanje za svojo raznolikost in uspešnost na več področjih, saj je tudi uspešna piarovka, strokovnjakinja za socialna omrežja, madnarodno priznana prehranska svetovalka, coach Super Spomina in energijska slikarka, ki razstavlja po celem svetu (Dubai, London, Praga, Budimpešta, Hong Kong….)

Enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat. Duis aute irure dolor in reprehenderit in voluptate velit esse cillum dolore eu fugiat nulla pariatur. Excepteur sint occaecat cupidatat non proident, sunt in culpa qui officia deserunt mollit anim id est laborum.

Diplome in certifikati

– Super Brain (meta tehnike hitrega učenja in branja)

– Energy Medicine (4 levels)

– Therapeutic Art Life Coaching

– International certificate in nutrition CPD

– Diet and nutrition coach (beginner)

– Diet and nutrition coach (advanced)

– Fat loss & Sports nutrition

– Advanced diet and meal planning

– Life coaching

– Health coaching

– Wellness coaching

Scroll to Top