KONTAKT

KAKO SODELUJEVA?

Najprej naredim nutricionistično oceno tvojih prehranjevalnih navad in ti podam moje napotke za izboljšave.

Nutricionistična ocena stane 150 eur, ampak ker si prišel-a na mojo spletno stran Spremeni Življenje, ti jo bom naredila popolnoma BREZPLAČNO, če mi še danes pišeš na moj email kaly@spremenizivljenje.si, da ti pošljem obrazec na email.

Nato te bom naučila kako si obroke pripraviš, da bodo uravnoteženi in slastni, kakšni so triki za to, da nismo nikoli lačni, da se nikoli več ne bomo rabili poslužiti niti ene diete, da se ne bomo zredili, da se nam ne bo treba odrekati jedem, ki jih imamo radi, da bomo imeli od jutra do večera energijo in ne bomo nikoli več lačni in da bomo ponosni in samozavestni.

Prve rezultate ti garantiram že v nekaj dneh!

In zakaj stojim za tem in si upam 100% dati roko v ogenj, da boš imel-a rezultat!

Ker v 15 letih in na stotine strankah nimam niti ene, ki ne bi imela rezultata s prehrano! Čisto vse moje stranke imajo več energije, nič napihnjenosti, manj kilogramov, odpravile so celulit, imajo več vitalnosti in 100% boljšo postavo, lepše lase, nohte in kožo.

kar je najboljše od vsega je to, da za iste storitve Kim Kardashian plačuje svojemu svetovalcu za prehrano 400.000 eur na mesec, medtem ko so moje storitve za moje stranke popolnoma GRATIS in enako, če ne še bolj efektivne.

JA, VEM, TEŽKO JE VERJETI, AMPAK JE RES! 🙂

Skrb za stranko je pri meni na prvem mestu, zato ima mojo podporo 24 ur na dan in hkrati podporo mojega teama. Redno od mene prejmete slastne zdrave recepte, nutricionistične in praktične nasvete, ki jih lahko daš takoj v prakso. Naredim ti program prehrane samo zate in te spremljam do rezultata. Podarim ti VIP vstop v mojo FB skupino in Tip Top preobrazbo, kjer te naučim vsega o pravilnem prehranjevanju in zakaj je 80% uspeha ravno v prehrani, le 20% pa je vadbi. Zate imam pripravljene efektivne nekaj minutne vadbe, ki jih prejmeš vsak dan, 7 min vadba je bolj efektivna kot klasična vadba 3 x 30 min.

Vse to prejmeš gratis, če se zavežeš, da boš spremenil-a svoj zajtrk in ga nadomestil-a z mojim zdravim in slastnim zajtrkom, za katerega ti garantiram, da je cenejši od tega, ki ga imaš zdaj (če ga nimaš ali imaš kavo na prazen želodec vedi, da je to najdražji zajtrk na svetu, ker plačaš s svojim zdravjem).

NE ČAKAJ NA MAJ, ZAČNI SVOJO POT PREOBRAZBE IN SODELOVANJA Z MANO ZDAJ!

SAJ, KAJ PA LAHKO IZGUBIŠ? RAZEN KILOGRAMOV SEVEDA 🙂

Scroll to Top